Svijet AI alata otvorio je nebrojene nove mogućnosti za poduzeća svih veličina diljem svijeta. AI pruža duboke uvide kao nikada prije i pomaže učiniti mnoge poslovne procese učinkovitijima. Bez obzira jeste li samostalni poduzetnik ili odgovorni za više zaposlenika, postoji niz alata koji mogu unaprijediti vaše poslovanje.

Ovdje ćemo istražiti 12 vrhunskih AI alata za poslovanje koji će vam uštedjeti gomilu vremena:

Pictory
Puna demo verzija Pictoryja omogućuje jednostavno stvaranje i uređivanje visokokvalitetnih videozapisa putem AI video generatora. Alat je posebno koristan jer ne zahtijeva iskustvo u uređivanju ili dizajnu videozapisa. Samo dajte skriptu ili članak, a Pictory će ih pretvoriti u atraktivan video, idealan za društvene medije ili web stranicu. Osim toga, Pictory omogućuje jednostavno uređivanje videozapisa pomoću teksta, što je savršeno za webinare, podcaste i Zoom snimke.

pictory

Jasper
Jasper je priznat kao najbolji sveukupni AI pomoćnik za pisanje, s više od 50 predložaka za generiranje sadržaja. Od postova na blogu do e-pošte, Jasper olakšava stvaranje raznolikog teksta. S intuitivnim sučeljem i podrškom za 25+ jezika, Jasper je izvrstan alat za brzo generiranje kvalitetnog sadržaja.

  jasper

  Murf
  Murf je vodeći generator tekstualnog govora koji omogućuje pretvaranje teksta u govor, glasovne snimke i diktate. S više od 100 AI glasova na različitim jezicima, Murf pruža prilagodljive opcije za stvaranje visokokvalitetnih audiozapisa. Osim toga, Murf ima izmjenjivač glasa, uređivač videozapisa i podršku za unos teksta.

  murf

  HitPaw Photo Enhancer
  HitPaw Photo Enhancer je najbolji AI pojačivač slike koji omogućuje poboljšanje kvalitete fotografija s jednim klikom. Alat automatski ispravlja zamućenja, uklanja buku i povećava razlučivost slika bez gubitka kvalitete. S funkcijama poput vraćanja starih fotografija u život i poboljšanja lica, HitPaw je izvrstan alat za svakog fotografa.

  hitpaw

  Synthesys
  Na vrhu liste najboljih AI video generatora je Synthesys, koji koristi Text-to-Video (TTV) tehnologiju za pretvaranje skripti u dinamične medijske prezentacije. Synthesys omogućuje izradu visokokvalitetnih videozapisa s AI video tehnologijom za sinkronizaciju usana, bez potrebe za kamerama i filmskim ekipama. S 69 Humatarima i više od 140 jezika, Synthesys je idealan za stvaranje privlačnih videozapisa.

  synthesys

  Lovo.ai
  Lovo.ai je nagrađivani generator glasa i platforma za pretvaranje teksta u govor temeljena na umjetnoj inteligenciji. S više od 500 AI glasova u 20+ emocija i 150+ jezika, Lovo.ai pruža vrhunsku kvalitetu zvuka. Njihov najnoviji proizvod, Genny, omogućuje uređivanje videozapisa istovremeno s generiranjem govora, pružajući potpunu kontrolu nad sadržajem.

  lovo.ai

  images.ai
  images.ai je web stranica koja koristi napredne tehnologije otvorenog koda za generiranje slika. Bez obzira na dimenzije slike ili pojam za pretraživanje, images.ai automatski generira slike s jednostavnim korisničkim sučeljem. Sa svojim jednostavnim i brzim pristupom, omogućuje kreiranje mema, korištenje prethodno obučenih recepata i prilagodbu naprednih postavki.

  images ai

  Plus AI
  Plus AI omogućuje korisnicima stvaranje prezentacija uz pomoć Generative AI u Google Slides. Ovaj alat mijenja pravila igre, koristeći Jason AI osobnog asistenta za postavljanje sekvenci, generiranje prijava i automatizaciju procesa. S integracijama s Google Slides i PowerPointom, Plus AI olakšava stvaranje profesionalnih prezentacija s minimalnim uređivanjem.

  plus ai

  Fireflies
  Fireflies su AI pomoćnik za sastanke koji koristi NLP za snimanje, transkripciju i pretraživanje glasovnih razgovora. Omogućuje snimanje sastanaka na bilo kojoj platformi za web-konferencije, transkripciju uživo ili audio datoteka te pretraživanje ključnih trenutaka. Sa svojim intuitivnim sučeljem i mogućnošću dodavanja komentara ili označavanja dijelova poziva, Fireflies čine sastanke produktivnijima.

  fireflies

  Speechify
  Speechify je platforma koja koristi umjetnu inteligenciju za pretvaranje teksta u govor. S proširenjima za Chrome i Safari, Speechify podržava čitanje web stranica, PDF-ova i drugih dokumenata. Također ima funkcije kao što su postavke brzine čitanja, pretraživanje po dokumentima i integracija s popularnim aplikacijama poput Kindlea i Pocketa.

  Speechify

  Copy.ai
  Copy.ai je alat za generiranje sadržaja koji koristi tehnologiju generativnih modela kako bi stvorio tekst temeljen na unesenim informacijama. S različitim predlošcima za e-poštu, oglase, blogove i još mnogo toga, Copy.ai olakšava stvaranje privlačnih i učinkovitih tekstova. Osim toga, Copy.ai podržava nekoliko jezika, čineći ga prilagodljivim za korisnike diljem svijeta.

  copy ai

  Sylaps
  Sylaps je platforma za video pozive koja koristi AI za automatsko transkriptiranje i prevođenje video razgovora u stvarnom vremenu. Sa svojim mogućnostima prepoznavanja govora i prijevoda na više od 100 jezika, Sylaps olakšava globalnu suradnju i komunikaciju. Osim toga, omogućuje pisanje pitanja tijekom sastanka, a AI automatski pronalazi relevantne dijelove transkripta.

  sylaps

  Ovih 12 AI alata pokrivaju različite aspekte poslovanja, od stvaranja sadržaja i prezentacija do optimizacije slika i unaprjeđenja komunikacije. Prije korištenja bilo kojeg alata, preporučuje se istraživanje njegovih mogućnosti, prilagodba vašim potrebama i provjera recenzija korisnika kako biste osigurali da je odabran alat najbolji za vaše poslovne ciljeve.

  elementor Pročitajte također:

  Pretplatite se i poboljšajte svoje poslovanje.