SEO Checker

Saznajte je li vaš sadržaj optimiziran za tražilice

što je seo

Vaš SEO rezultat je...

Pobrinite se da koristite H1,H2,H3 oznake korektno

Provjerite jeste li dodali META naslove i opise unutar svojih stranica

Ako niste, dodajte ALT-TEXT svojim fotografijama na stranici

Detaljan SEO Checklist pogledajte ovdje.

Što je SEO?

Što je SEO ili optimizacija za tražilice je proces optimizacije web stranice kako bi se poboljšalo njezino rangiranje na stranicama s rezultatima tražilice (SERP). Ovo je važno iz nekoliko razloga:

Povećana vidljivost: Što je web mjesto više rangirano u SERP-u, veća je vjerojatnost da će ga vidjeti potencijalni posjetitelji. To može dovesti do većeg prometa, što u konačnici može rezultirati većom prodajom ili konverzijama.

Isplativo: SEO je isplativ način privlačenja prometa na web mjesto. Za razliku od plaćenog oglašavanja, koje može biti skupo, SEO se fokusira na organski promet, koji je besplatan.

Vjerodostojnost i povjerenje: Web stranice koje su dobro rangirane u SERP-ovima korisnici općenito smatraju vjerodostojnima i pouzdanima. To može pomoći u izgradnji povjerenja i lojalnosti marke.

Dugoročni rezultati: Za razliku od plaćenog oglašavanja, učinci SEO-a su dugotrajni. Jednom kada je web stranica optimizirana i dobro rangirana u SERP-u, nastavit će privlačiti promet na web stranicu, čak i nakon završetka rada na optimizaciji.

Lokalni SEO: Lokalni SEO je podskup SEO-a koji se fokusira na to da vašu web stranicu učini vidljivijom u vašem lokalnom području. Ovo je važno za tvrtke koje se oslanjaju na lokalne klijente za poticanje prodaje.

Zaključno, SEO je važan za svaku tvrtku koja želi povećati svoju vidljivost, privući promet i izgraditi kredibilitet i povjerenje. To je isplativ način za postizanje dugoročnih rezultata, a također može biti

važno za lokalne tvrtke da dosegnu svoju ciljanu publiku u svom području. Za tvrtke je važno da budu u tijeku s najnovijim najboljim praksama i trendovima za SEO kako bi ostale konkurentne i zadržale svoje rangiranje u SERP-ovima. Općenito, SEO može biti moćan alat za svaku tvrtku koja želi uspostaviti i povećati svoju online prisutnost.

Pretplatite se i poboljšajte svoje poslovanje.